Založ si blog

Celeb(RIT)ná spoločnosť

To sme my – Slováci. CelebRITná spoločnosť. Na Slovensku máme samé celebrity. Počínajúc Erikou J., ktorá maximálne afektovaným vyjadrovaním chváli pána ministra Harabina slovami “ ach vy huncút pán minister“ pri pohľade na jeho odzemok, alebo ako sa spoločne ožierajú aj s Oklamčákom pri bare. Pupkáči a vypasení starí ujovia sú celebrity.

Erika J. je skoro až mýtická postava. A to doslovne. Jej Smotánka je niečo tak úžasne trápne, že sa to oplatí sledovať. Rozumej tomu tak, že trápne veci nikoho nezujímajú, ale ak je niečo fakt trápne, to si zaručene pozriem.  Erika J. a jej Smotánka je snáď najlepší príklad self-proma, aký som kedy videl. Pamätám si na jednu „dokrútku“ o Miss-kách, kde sa Miss-ka ani neobjavila, ale zato Erikin zadok, vypúlená tvár ( akoby videla Borisa K. nahého) sa objavil asi 20 krát.

Poznáte reláciu o varení? Tak TV Markíza si cez Smotánku varí svoje vlastne Menu a la celebrité. Kde a tu sa občas objaví nejaká ingrediencia z konkurenčnej JOJky, ale to je skôr rarita.

A čo je za tým?? No Erika túži, Erika čaká, Erika dýcha, Erika vyzerá – kedy príde jej princ na bielom koni ( Masareatti ), vezme ju do svojej jaskyne ( ideálne pod Hradom na Palisádach) a nechá ju, nech spravuje jeho truhlicu ( tu si predstavte, čo len chcete). A on nechodí a nechodí. Erika J., držíme Ti päste, aby Ti to vyšlo čo najskôr. Teda ten Tvoj kôň.

Snáď porovnateľne je na tom aj Olga Z., ktorá sa na svet díva zo Strechy. Myslím, že som napočítal 10 známch tvári, ktoré neustále zablúdia na Strechu. Kuly, Ďurinda, Cmorík, Kirschner, Tásler, Wusterová, Ďurianová… Ostatné mená mi vypadli. Jej prvá otázka „Čo máš nové“ je už trápna, keďže taký Kuly alebo Ďurinda tak veľa toho nového tak často nemajú. A myslím, že Kuly ma nový kvetináč na záhrade, kde zasadil Kiwi.

Ako Erika J., tak aj Oľga Z. určujú trend, kto na Slovensku vlastne celebrita je, alebo kto nie je. Obe iné vekové kategórie, obe slobodné, násilné hrajúce sa na „mám toľko skvelých priateľov“ nám bezvýznamým občanom predstavujú svet slovenskej Smotánky a CelebRÍT.

Ešte šťastie, že na Slovensku máme len 2 komerčné TV, ktoré si varia svoje celebrity. Lebo nie je celebrita ako celebrita.

Na budúce RITE z JOJky.

Toto musí skončiť!

14.06.2010

Vždy ma dokáže zaraziť, ako štátny úradník, ktorý je platený z našich daní, dokáže sprotiviť bežnému človeku deň. Absolútna ignorácia stránkových hodín, nerešpektovanie predpisov, arogancia a slovná agresivita. Títo „zamestnanci“ štátu by si mali uvedomiť, že sú platení aj z našich daní. A je to jedno, či sa jedná o úradníka, tajomníka, ministra [...]

Žiadam zmenu! Okamžite!

13.06.2010

Žiadam NR SR, aby upravila zákon o tom, aby policajti nemohli pri pokutovaní vyberať hotovosť! Nech vypisujú šeky ako v zahraničí ( alebo majú terminály na karty) . Policajt nemá čo narábať s hotovosťou! Akonáhla policajt príjme akúkoľvek hotovosť, bude to označené ako korupcia!

Ako sa dostať k iPhone 4 alebo k iPad-u?

11.06.2010

Tento komentar vznikol na zaklade bludov, ktore som cital v roznych diskusiach. Preto ja sa nebudem odvolavat na nejake „zdroje“, ale skor sa sustredim na osobne skusenosti. iPad Apple pred nejakym casom predstavil hybridne zariadenie iPad, ktory vlastne nie je ani mobil a ani notebook. Je to proste iPad – iPhone s velkym displejom. Zaujimavy kusok, ale ja osobne nejake [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

jozefism

Pohlad jedneho paru oci na svete okolo

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 13642x
Priemerná čítanosť článkov: 1705x

Autor blogu

Archív

Odkazy